Alefarm Brewing

Alefarm Brewing er et familiedrevet craft-bryggeri med fokus på moderne humlesorter og som byder på et bredt udvalg af unikke smagsfulde farmhouse ales og fyldige stouts med kraftig smag og karakter.

Bryggeriet blev stiftet i 2015 nær Køge. Her bryggede Alefarm de første spontangærede øl, som gjorde bryggeriet kendt på markedet. I 2018 åbnede Alefarm dørene til deres nye bryggeri i Greve, tæt på København. I dag brygges alle Alefarms øl her – og de har et taproom, hvor de altid har 10 friske Alefarm-øl på fad, sammen med deres brede udvalg af dåser.

Alefarm har en række kerneprodukter, som løbende suppleres af nye spændende bryg. Samtidig har Alefarm et sour-program, hvor der eksperimenteres med brug af frugt til forskellige øl-varianter. Alle de syrlige øl brygges med Alefarms egen gær, som giver en helt unik smagsprofil. Hos Alefarm er der altid fokus på at udforske, tænke kreativt og det skaber øloplevelser af høj kvalitet.

Alefarm Brewing gik i slutningen af 2020 på børsen (First North) for at kunne skalere op og samtidig danne grundlag for at udvide produktionen med fadlagrede øl.