Freddo Fox

Freddo Fox holder til i Barcelona-kvarteret Poble Nou, hvor de både har bryggeri og taproom. De skriver på deres hjemmeside, at de er ‘et lille, passioneret team, der ser det som sin mission at forbedre alles liv med vidunderligt craft beer’.

Bryggeriet er helt nystiftet i januar 2021, men med til historien hører, at der blandt de tre stiftere (se billedet ovenfor): Elliott, Marcus og Robin, er både to tidligere medejere/medarbejdere fra bryggeriet Edge Brewing (der førhen havde til huse i de samme lokaler) og en tidligere ejer af det svenske bryggeri Brewski. Det er dermed tre meget erfarne herrer, der står bag Freddo Fox.

Freddo Fox har kastet sig ud i nogle spændende bryg, både i den humlede kategori med IPA’er og indenfor de syrlige stilarter. Blandt andet kan nævnes deres lækre ‘That Smile’, en frugtig gose med mango og blåbær og deres skønne hazy IPA ‘I can see the light’ med Citra, Cascade og Cashmere-humle.

Alle Freddo Fox’ bryg tappes på slanke 33 cl dåser, der i sig selv sender et signal om en innovativ og nysgerrig tilgang til craft beer.