Ølsnedkeren

Ølsnedkerens historie startede med hjemmebrygget øl i bofællesskabet i København, men flyttede i 2012 til Griffenfeldsgade i København, hvor et 400-liters bryganlæg forsyner baren ‘Ølsnedkeren’ med øl. I 2014 flyttede bryggeriet til et forhenværende mejeri i Gørløse og nu (fra 2017) hedder adressen Borup, vest for Hillerød. Det unikke anlæg på 20 hl producerer alt øl til baren på Griffenfeldsgade i København, en stor del til søsterbaren Mig & Ølsnedkeren i Aarhus og der sælges også øl til diverse barer og restauranter i København, Hillerød, Roskilde og Odense.

Ølsnedkeren arbejder fortrinsvist med humlede øl og er gode til at lytte til, hvad forbrugerne kan lide – og i den senere tid har vi også set en række fortrinlige syrlige øl med både bær og frugter. Ølsnedkeren brygger i øvrigt også mørke øl, hvor kvaliteten også er i top.

I 2019 begyndte Ølsnedkeren at tappe deres øl på 44 cl dåser, så de seneste par år har vi også kunnet nyde de gode øl derhjemme i privaten. Tag i øvrigt et kig på Ølsnedkerens hjemmeside (https://www.olsnedkeren.dk/), hvor du blandt andet kan se en interessant video fra bryggeriet.