The White Hag

The White Hag er et irsk craftbeer-bryggeri i Ballymote, Sligo i Irland. Navnet i sig selv har en spændende historie, der har rødder i irsk mytologi: The White Hag var en heks, et kamæleonagtigt væsen og selveste Moder Natur. Hun var en åndelig kraft fra og af selve jorden – Irlands sjæl, der formede landet og er til stede i alting.

The White Hags mission er at skabe interessante og innovative øl med referencer til de antikke og klassiske stilarter, som har eksisteret i området i mange generationer. The White Hag brillerer indenfor en lang række stilarter, fra IPA’er i mange afskygninger, til syrlige øl med interessante smagsnuancer og til deres prisvindende stouts, der imponerer med smag, fylde og kompleksitet.

Senest har The White Hag lanceret deres fadlagrede øl, hvor de naturligvis udnytter de lokale fade, der har været brugt til både skotsk og irsk spiritus samt en hel del fade fra resten af Europa, som tidligere har været brugt til både vin, sherry og portvin.

The White Hag står for høj kvalitet, der vidner om en yderst professionel og innovativ tilgang til både produktudvikling, produktion og tilstedeværelse på markedet.