Frontaal

Hollandske Frontaal, der blev stiftet i 2015, spænder bredt og brygger både humlede og mørke øl af høj kvalitet.

Brouwerij Frontaal er et innovativt bryggeri fra Breda i Holland. Frontaal blev stiftet i 2015 og brygger øl ud fra en filosofi om, at kvalitet er det vigtigste. De arbejder en hel del med fadlagring og er eksperter i at skabe perfekt afstemte blandinger, der kombinerer flere forskellige fade på én gang.

Innovation og kreativitet står også højt på dagsordenen og de sætter stor pris på at bruge, dele og videreudvikle den viden og de erfaringer, som de løbende får – både i deres produktion, men også i deres relationer til kunder og forbrugere.

Frontaal har et slogan: ‘Beer for thought’, som betyder, at de brygger øl med duft, farve og smag, som opfordrer forbrugeren til at spekulere over, hvilke elementer og ingredienser, der skaber den enkelte øl. Og tankerne skulle også gerne gå i retning af hvilke madvarer eller retter, der passer til øllen, og hvilken tid på dagen eller i hvilke situationer den gør sig bedst.

Seneste nyt fra Frontaal er, at de i starten af 2023 flyttede deres produktion til et helt nyetableret bryggeri. Vi besøgte stedet i oktober 2022 og var imponerede over både professionalisme, strategi og skala – det bliver spændende at følge med i Frontaals udvikling. Samtidig har Frontaal to taprooms: et i Breda og et i Utrecht – klart et besøg værd, hvis du er på de kanter.