Om os

Niels Henrik Juul Hansen etablerede Flâneur Liquids i begyndelsen af 2019 og de første to paller, der kom hjem fra det ungarske bryggeri Mad Scientist, blev startskuddet til en rivende udvikling, så vi nu samarbejder med en lang række spændende bryggerier og forhandlere.

For os er ordet ’samarbejde’ et nøgleord. Vi bruger tid og energi på at skabe gode, holdbare relationer med både bryggerier og forhandlere. Vi er i løbende kontakt med bryggerierne, følger deres brygplaner og vurderer hele tiden, hvornår (og hvad) vi skal hjemtage, som giver mening for det danske marked. Vi kan også prale af, at flere af ’vores bryggerier’ spørger os til råds i forhold til, hvad der sælger på det danske marked  Vi sørger samtidig for, at bryggeriernes brands bliver kendte på det danske marked, for eksempel ved at arrangere tap-takeovers på forskellige barer og deltage i messer, hvor bryggerne også deltager, så de kan tale med slutkunderne.

Vi afholder også virtuelle ’meet the brewers’-møder. Det går ud på, at vi sender en smagepakke med øl fra et af ’vores’ bryggerier til vores forhandlere, inden vi afholder et online-møde på cirka 2 timer, hvor 3-4 personer fra bryggeriet fortæller om både øl, deres arbejdsprocesser og deres fremtidsplaner. Møderne giver forhandlerne et unikt indblik i både produkter og bryggeri og gør salgsarbejdet i markedet langt sjovere for både dem og deres kunder. Forhandlerne bliver samtidig bedre i stand til at vurdere produkterne og afgøre, om deres lokale kunder vil synes om dem. Og i forhold til forhandlerne giver vi ærlig og direkte vejledning – også selv om det somme tider resulterer i mindre salg for os.

Selv om Flâneur Liquids udelukkende sælger til barer og butikker, så tilbyder vi også ølsmagninger (25-100 deltagere) for private og virksomheder. Smagningen kan foregå enten fysisk eller online.

Vi har alt vores øl stående på vores kølelager i Søften ved Aarhus – og det meste af det øl, vi importerer kommer til vores lager via en ubrudt kølekæde fra bryggerierne. Og jo, køletransport er dyrere end almindelig transport, men det er vores klare erfaring, at øllets kvalitet er langt bedre og holdbarheden meget længere, når det opbevares på køl.