Garage Beer Co

De to ølelskere Alberto og James fandt sammen om deres fælles drøm og startede Garage Beer Co som en brewpub i 2015 i Barcelona-kvarteret Eixample. I 2017 flyttede de produktionen til et nyt bryggeri, hvor de fleste af øllene nu brygges. Siden da har Garage åbnet endnu en brewpub i Barcelona, i kvarteret Poble Nou.

Garages lokale forankring styrkes yderligere gennem en af deres IPA-serier, kaldet ”IPA del Barrio” (kvarterets øl). Konceptet går ud på, at Garage besøger et kvarter i Barcelona, lader de lokale borgere smage på forskellige øl og finder frem til, hvordan ”kvarterets IPA” skal smage. Det har resulteret i en række spændende IPA’er, hver med deres karakteristika og som er navngivet med kvarterets navn.

Garage Beer Co er kendt for deres virkelig gode humlede øl – og får næsten altid ratings på over 4 på Untappd! Bryggeriet er også kendt for deres skarpe holdning til, hvordan øllet skal opbevares, både når det transporteres og når det står på lager. Det betyder også, at det øl, vi har på hylderne hos os, er landet på vores kølelager via en ubrudt (og minutiøst kontrolleret) kølekæde helt fra lagringstankene i Barcelona.