Moersleutel

Kernen i Moersleutel er Pim, Tom, Rob og Max: Fire brødre, som startede deres vej i øllets verden ved at hygge sig med at brygge på deres fars bryganlæg i deres yngre år. I 2016 stiftede de Moersleutel. Navnet er hollandsk og betyder ”skruenøgle” og minder os om, at alle 4 brødre er uddannede ingeniører.

Moersleutel er blandt verdens bedste til at brygge meget mørke øl, som for eksempel Imperial Stouts, både med og uden fadlagring. For de bryginteresserede kan vi fortælle, at Moersleutel altid dobbeltmæsker alle deres mørke øl og med deres egenudviklede teknikker opnår de maksimalt udbytte af de store mængder malt, der forbruges i dobbeltmæskningen.

Brødrene holder fast i deres oprindelige mission om kun at brygge øl, som de selv kan lide at brygge og at drikke – i høj kvalitet og ofte med en vild smag. De er altid på udkig efter nye smagsoplevelser og har skabt adskillige formidable eksempler på deres kunnen. De seneste år har de bevæget sig ind på det både det mere humlede og syrlige områder, og vi kan konstatere, at de også dér er i stand til at levere topkvalitet.